Koppel Massage

De beste koppelmassage in Den Haag en omstreken

Gelukkige koppels

Waarom alleen genieten? Neem uw partner mee voor een zalige koppel massage bij Wellness Rijswijk, op de grens van Den Haag. Wellness Rijswijk is een van de meest sfeervolle massagesalons in Den Haag en wijde omstreken. Onze masseuses doen oprecht hun best om u de massage van uw leven te geven.

De opties

U kiest zelf wat voor koppelmassage u graag wil: een lichaamsmassage, een voetenmassage of, als u echt iets heel bijzonders wilt, een vier handen massage. Sensationeel! Tijdens een koppel massage ligt u samen met uw partner in één kamer, op twee aparte massagetafels.

Dubbel genot

De ervaring leert dat bij een koppel of duo massage het genot ook verdubbeld. Samen duikt u diep de ontspanning in en dat verhoogt voor beiden de vreugde. Koppels die bij ons komen voor een koppelmassage, staan altijd heel snel weer op de stoep. Deze massage smaakt naar meer!

Spontaan of afspreken

Wellness Rijswijk heeft twee sfeervol aangeklede kamers voor koppelmassages. Kijk op de foto’s voor een sfeerimpressie. U kunt spontaan langskomen of bellen voor een afspraak. U vindt Wellness Rijswijk aan de haagweg in Rijswijk, net voorbij de grens van Den Haag.