Relax Massage

Relaxmassage voor ultiem genot

Ontspanningsmassages zijn heerlijk. Ontspanningsmassages helpen je heerlijk te relaxen en te ontspannen. Ideaal voor situaties waarin je jezelf even wilt laten verwennen. Ontspanningsmassages zijn toepasbaar op vele lichaamsdelen. De meest voorkomende ontspanningsmassage is een rugmassage, maar ook buikmassages en hotstone massages worden veel gebruikt om te ontspannen. Daarnaast hebben vele massages ook een medische werking. Zo hebben voetmassages een positieve werking op de fysieke gesteldheid van je gehele lichaam. Dit maakt ontspanningsmassages niet alleen erg fijn, maar ook erg nuttig.

Relaxmassage

Een andere benaming voor ontspanningsmassage is relaxmassage. Dat het deze naam heeft gekregen is niet zo gek te denken aan het feit dat je heerlijk kunt ontspannen/relaxen tijdens een ontspanningsmassage (of relaxmassage). Tijdens de relaxmassage wordt uitvoerig stilgestaan bij energiepunten die belangrijk zijn voor je lichaam. Na een ontspannings- relaxmassage bij Wellness Rijswijk voelt u zich weer helemaal fris en fruitig en kunt u er weer met volle energie tegenaan.

Boek je ontspanningsmassage bij Wellness Rijswijk

Bent u ook toe aan een heerlijke ontspanningsmassage? Wilt u uw werk- of studiestress er even uit laten masseren? Boek dan nu jouw afspraak met een van onze ervaren masseuses en laat u heerlijk verwennen. Tot ziens in de salon!

Andere behandelingen bij Wellness Rijswijk

Wellness Rijswijk is gespecialiseerd in diverse behandelingen. Met name massages. Naast ontspanningsmassages kunt u ook bij ons terecht voor klachtenverhelpende massages. Bekijk onze massages hieronder:

Wellness Rijswijk: dé massagespecialist van Rijswijk en omstreken

Met onze ervaren en gespecialiseerde masseuses behoren we tot de bekendste massagesalons van Rijswijk en omstreken. Of u nu langskomt voor ontspanning of een klachtenverhelpende massage, bij Wellness Rijswijk bent u aan het juiste adres. We hebben veel vaste klanten uit onder andere RijswijkDen HaagDelftMidden-DelflandWestlandPijnackerNootdorp en Voorburg. Ervaar het zelf en kom langs in de salon!