Duo Massage: Samen Genieten

Samen genieten is dubbel plezier! Kom daarom nu naar Wellness Rijswijk om samen met bijvoorbeeld een vriend of vriendin, uw partner of uw moeder gebruik te maken van onze massage behandelingen.

Combineer nu ontspanning met gezelligheid!

Bij een Duo Massage kunnen u en uw vriend(in) samen heerlijk genieten van een massage in onze salon. U hebt hierbij de keuze uit een lichaamsmassage en/of een voetenmassage. Zelfs een duo 4 handen massage behoort tot de mogelijkheden. Tijdens deze massage lig je naast elkaar in dezelfde ruimte, waarbij beide een eigen masseuse heeft. Het is daarom ook mogelijk om ieder je eigen massagevorm te kiezen.

Nu €95,- dat is slechts €47,50 p.p.

Direct Reserveren

Combineer nu ontspanning met gezelligheid en deel deze fijne ervaring met iemand die dicht bij u staat. Een leuke ervaring is gegarandeerd! Daarnaast komt u ook nog eens relaxed uit deze behandeling. Laat de stress even verdwijnen en geniet samen met bijvoorbeeld uw vriend(in), uw moeder of uw partner van een heerlijke Duo Massage bij Wellness Rijswijk. De Duo Massage is het perfecte cadeau of een leuke verrassing om weg te geven, en heerlijk om te ontvangen. Maak nu een afspraak, of loop spontaan binnen, bij Wellness Rijswijk om ook deze bijzondere ervaring te kunnen delen.