Let op: Geen erotische massages!

Voet Massage

Lekker Ontspannen met een Voetmassage

Ben je op zoek naar een voetmassage in Pijnacker? Zoek niet verder! Wellness Rijswijk is dé onbetwiste specialist op het gebied van voetmassages en is gevestigd op nog geen 20 minuten afstand van Pijnacker! Elke dag dragen onze voeten ons gewicht. Dit gewicht neemt toe naarmate we er meer gewicht op zetten tijdens bijvoorbeeld werken en sporten. Dit resulteert vaak in pijnlijke en/of vermoeide voeten, terwijl voeten van invloed zijn op de gezondheid van uw gehele lichaam. Een voetmassage zorgt ervoor dat uw voeten weer ontspannen en worden verzorgd. Boek daarom je afspraak en kom langs voor een voetmassage in de buurt van Pijnacker!

Voet Zones

Ontspannende voetmassages in de buurt van Pijnacker

Voor ontspannende voetmassages in de buurt van Pijnacker ben je bij ons aan het juiste adres. Onze masseuses zijn gespecialiseerd in voetmassages en weten precies hoe zij jouw voeten moeten behandelen voor een heerlijke massage en, indien noodzakelijk of gewenst, ook klachten kunnen verhelpen. Dit maakt ons dé massagespecialist van Pijnacker op het gebied van voetmassages. Ons uitgebreide- en tevreden klantenbestand geeft hier bevestiging aan. Ervaar zelf het specialisme van onze masseuses en boek vandaag nog je afspraak voor een voetmassage in de buurt van Pijnacker!

Wellness Rijswijk: dé massagespecialist van Rijswijk en omstreken

Met onze ervaren en gespecialiseerde masseuses behoren we tot de bekendste massagesalons van Rijswijk en omstreken. Of u nu langskomt voor ontspanning of een klachtenverhelpende massage, bij Wellness Rijswijk bent u aan het juiste adres. We hebben veel vaste klanten uit onder andere RijswijkDen HaagDelftMidden-DelflandWestlandPijnackerNootdorp en Voorburg. Ervaar het zelf en kom langs in de salon!

Telefoon
070 22 00 374
Adres
Van Vredenburchweg 20
2282SG, Rijswijk
Email
info@wellnessrijswijk.nl