Let op: Geen erotische massages!

Relax Massage

Tuina massage in Nootdorp gezocht? Kom langs bij Wellness Rijswijk! Dé specialist op het gebied van tuina massages en op nog geen tien minuten afstand van Nootdorp. Zorg voor een betere doorstroming van het bloed met een tuina massage van een van onze professionele en ervaren masseuses. Tuina massages zijn erg populaire massages bij lichamelijke klachten, zoals migraine, spierpijn en rugklachten. Woon jij in Nootdorp of omstreken en heb jij last van deze klachten? Lees dan vooral verder.

Uw ervaren tuina masseur in Nootdorp

Een tuina massage is een zeer effectieve massage om voor een betere doorstroming van het bloed te zorgen. Een tuina massage is niet zomaar geleerd. De techniek is afkomstig uit Azië en betekent letterlijk vastpakken (tui) en duwen (na). Onze masseuses hebben speciale opleidingen in Azië gevolgd om het vak helemaal onder de knie te krijgen. Zij zijn aantoonbaar succesvol en voorloper op het gebied van tuina massages in Nootdorp. Dit maken onze tuina masseuses dé tuina specialisten van Nootdorp en omstreken. Ervaar het zelf en boek je afspraak.

De beste tuina massages in de buurt van Nootdorp

Bij ons werken de beste masseuses. U wordt welkom geheten in een ontspannen, sfeervolle setting. Wij staan bekend als een van de meest prettig aangeklede massagesalons in de buurt van Nootdorp.

Boek je tuina massage op nog geen vijf minuten afstand van Nootdorp

Bent u ook toe aan een heerlijke tuina massage of hebt u last van lichamelijke klachten en wilt u deze laten verhelpen? Boek dan nu uw tuina massage in de buurt Nootdorp met een van onze ervaren masseuses. Tot ziens in de salon!

Andere behandelingen bij Wellness Rijswijk

Wellness Rijswijk is gespecialiseerd in diverse behandelingen. Met name massages. Naast tuina massages kunt u ook bij ons terecht voor diverse massages. Bekijk onze massages hieronder:

Wellness Rijswijk: dé massagespecialist van Rijswijk en omstreken

Met onze ervaren en gespecialiseerde masseuses behoren we tot de bekendste massagesalons van Rijswijk en omstreken. Of u nu langskomt voor ontspanning of een klachtenverhelpende massage, bij Wellness Rijswijk bent u aan het juiste adres. We hebben veel vaste klanten uit onder andere RijswijkDen HaagDelftMidden-DelflandWestlandPijnacker-Nootdorp en Voorburg. Ervaar het zelf en kom langs in de salon!

Telefoon
070 22 00 374
Adres
Van Vredenburchweg 20
2282SG, Rijswijk
Email
info@wellnessrijswijk.nl