Relax Massage

Een tuina massage is een zeer effectieve massage om voor een betere doorstroming van het bloed te zorgen. Een tuina massage is erg populair voor mensen die bepaalde lichamelijke klachten hebben. Denk hierbij aan klachten zoals migraine, spierpijn en rugklachten. De tuina massages is afkomstig uit de Oosterse Geneeskunde. Het is uitgevonden om blokkades in het weefsel op te lossen. Een tuina massage is een massagetechniek afkomstig uit China en betekent letterlijk duwen (tui) en vastpakken (na). Tijdens een tuina massage duwt, drukt en trekt de masseuse op en aan bepaalde punten van het lichaam.

De beste tuina masseuses van Rijswijk

De beste tuina masseuses van Rijswijk en omstreken vind je bij Wellness Rijswijk. Wij zijn dé massagesalon van Rijswijk en omstreken. Vele tevreden klanten gingen u voor. Door de diploma’s van onze masseuses onderscheiden wij ons op vele vlakken met andere massagesalon in Westland. Zo zijn onze masseuses aantoonbaar succesvol en voorloper op het gebied van tuina massages. Onze masseuses hebben speciale opleidingen in Azië gevolgd om de tuina massage techniek onder handen te krijgen.

Wellness Rijswijk: voor tuina massages en meer

Naast tuina massages zijn ook onze voetmassages erg populair bij onze klanten. Dit en vele andere factoren maken het dat wij dé massagesalon van Rijswijk en omstreken zijn. Bekijk hieronder al onze massages.

Boek je tuina massage bij Wellness Rijswijk

Bent u ook toe aan een tuina massage of hebt u last van lichamelijke klachten en wilt u deze laten verhelpen? Boek dan nu uw tuina massage met een van onze ervaren masseuses. Tot ziens in de salon!

Wellness Rijswijk: dé massagespecialist van Rijswijk en omstreken

Met onze ervaren en gespecialiseerde masseuses behoren we tot de bekendste massagesalons van Rijswijk en omstreken. Of u nu langskomt voor ontspanning of een klachtenverhelpende massage, bij Wellness Rijswijk bent u aan het juiste adres. We hebben veel vaste klanten uit onder andere RijswijkDen HaagDelftMidden-DelflandWestlandPijnacker-Nootdorp en Voorburg. Ervaar het zelf en kom langs in de salon!